Mød os på ARCHITECT@WORK 2018

16. apr 2018

Så er det tid til skræddersyede kontaktdage med fokus på innovation for arkitekter, indretningsarkitekter og andre projekterende.

Udstillingskonceptet på Architect@work er et besøg værd i sig selv. De besøgende føres automatisk langs en rute, der snor sig gennem de små ensartede stande, hvilket resulterer i en optimal kontakt mellem de besøgende og udstillerne. Den første kontakt etableres i standen. 

Udstillernes innovationer præsenteres i udstillingsområdet (i hjørnemodulerne) og på væggene. De traditionelle gangområder på Architect@work er indrettet som loungeområder: her kan udstillere og besøgende nyde et glas, snakke og udveksle oplysninger om de innovative produkter, applikationer eller tjenester.

Setup'et på Architect@work  er stilfuldt og hver eneste udstiller har den samme udstillingsplads. Det gør Udstillerne skarpe på hvad de har at tilbyde. Det flotte og enkle layout føles velgørende, pladsen er ikke for intensivt udnyttet og der er plads til ro og eftertænksomhed. Udstillernes bidrag er interessante og fornyende. Architect@work er et inspirerende mix mellem messe, galleri og networking.


STED

Forum Copenhagen
Julius Thomsens Plads 1
1925 Frederiksberg C
Metro: M1/M2

DATOER

16. maj: 11.00 – 18.00
17. maj: 11.00 – 18.00

Lamilux kan besøges på stand 51


Glæder os til møde nye og nuværende kunder

Med venlig hilsen

Michael Saunte