Mød os på Building Green Aarhus 2018

12. apr 2018

Building Green Aarhus byder på inspiration og vidensdeling for alle med interesse for grøn innovation og bæredygtige løsninger inden for byggeriet. Eventen byder på 70 udstillere med hver deres bud på produkter til fremtidens bæredygtige byggeri samt en række inspirerende aktiviteter, der har til formål at skabe netværk og udvikle idéer til nye grønne projekter. Derudover udvikles et to dages konferenceprogram med både nationale og internationale keynotes samt relevante debatter med profiler bl.a. fra arkitekt- og byggebranchen.

Samlet på ét sted bliver du præsenteret for løsninger og nøglefærdige produkter, der på forskellig vis bidrager til at nedbringe energiforbruget i både nye og eksisterende bygninger – enten ved måden hvorpå de er produceret ved eller deres funktion. En spændende udstilling kombineret med et aktuelt konference- og seminarprogram giver dig ny faglig inspiration til arbejdet med bæredygtige og energieffektive bygninger.

Til gavn for dig, økonomien og klimaet!

Gratis tilmelding her! Medbring din sendte QR-kode i mail eller på print, så den kan scannes ved ankomst. Der er gratis adgang og garderobe begge dage.

18. april: 09.00 – 17.00
19. april: 09.00 – 17.00

Lamilux kan besøges på stand 55

Se det fulde program for Building Green Aarhus 2018! Klik her


Glæder os til møde nye og nuværende kunder

Med venlig hilsen

Michael Saunte