Om os

Lys, Luft og Nye muligheder

Er du på udkig efter et par enkelte ovenlyskupler, brandventilation til lagerhallen eller et Passivhus-certificeret glastag med integrerede solceller til en kontorbygning, så er du godt på vej.

LAMILUX tilbyder et bredt sortiment af ovenlysløsninger til dagslys, ventilation, adgang og sikkerhed. Løsningerne omfatter:

Vores løsningerne kan anvendes indenfor alle typer af byggeri hvor kvalitet prioriteres - nybyggeri og renovering indenfor industri, kontor, lager, butikker, institutioner, svømmehaller, hospitaler, og privat. Uanset om det er arktektoniske, funktionsmæssige, hygiejne eller sikkerhedsmæssige krav der prioriteres, så har vi en løsning.

Alle produkter og løsninger er CE-certificeret jf. de gældende EN, DS og DIN standarder. I kombination med den store viden og erfaring LAMILUX repræsenterer, og vores egen mere end 10 års erfaring fra branchen, har vi det der skal til for at være en seriøs partner i byggeriet. LAMILUX samarbejder endvidere med en række særligt udvalgte danske underleverandører, der sikrer at vi kan levere lige præcis den løsning du har brug for - fra ide til færdigt projekt!

Målsætning - LAMILUX er etableret med det formål at skabe en kompetent, kvalitetsorienteret og løsningsorienteret spiller i byggebranchen med speciale i ovenlys. Vi har ikke ambitioner om at være størst, men blandt de bedste. De produkter vi tilbyder er kvalitets- og CE-certificerede - det er en selvfølge -, men der hvor vi gør en forskel er vores service. På den måde tilbyder vi ikke bare produkter, men løsninger med kunden i centrum - fra idé til færdigt projekt!    

LAMILUX er mere end kvalitetsprodukter. Afhængig af opgaven og dine ønsker tilbyder vi:

  • rådgivning og opmåling
  • levering af montageklare løsninger inkl. karm og automatik
  • montage og service

Vi har en stor viden og erfaring omkring ovenlys, og deler gerne ud af den. Kontakt os hvis du har spørgsmål, har brug for hjælp til at finde en løsning til dit projekt eller har brug for et godt tilbud. Vi kommer naturligvis gerne ud til et uforpligtigende besøg - kontakt os på +45 82823700 eller send os en email.

Velkommen til LAMILUX